Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Berzeliusskolans gymnasiesärskolanSista ansökningsdatum: 2017-05-08
Referensnummer: 147788

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Leif Skarp, 013-20 74 43
Olof Patolla, 013-20 74 05

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Berzeliusskolan är en attraktiv och centralt belägen skola. Här finns grundskolans högstadium, gymnasieskola och gymnasiesärskola. På gymnasiesärskolan finns programmet för estetisk verksamhet och programmet för samhälle, natur och språk inom det nationella programmet samt individuella programmet. Inom grundskolan finns förutom ordinarie klasser spetsutbildning i matematik/no, idrottsprofil och no-inriktning. Gymnasieskolan omfattar naturvetenskaps- och teknikprogrammen, vidare introduktionsprogrammet individuellt alternativ. Totalt finns ca 1700 studerande och 240 anställda på skolan. 

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Berzeliusskolan skapar du förutsättningar för lärande och utveckling mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera detta med eleven. Du deltar i arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor.

Vi söker en lärare till gymnasiesärskolan. Som person är du utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

Kvalifikationer 

Lärarexamen. Meriterande är speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning, liksom erfarenhet av målgruppen.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 8 maj 2017