Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Elsa Brändströms skolaSista ansökningsdatum: 2016-08-01
Referensnummer: 108152

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anders Ekelund, 013-263795

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Elsa Brändströms skola är en nyrenoverad och centralt belägen skola som till höstterminen startar i full skala. Under läsåret 2015/16 har skolan haft undervisning för ca 120 elever och kommer till hösten att ha ca 350 elever och ca 55 personal. Skolan har en inriktning med språk samt allmän inriktning, en engelsk sektion och två förberedelseklasser.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär undervisning i SVA, SV och SO.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är legitimerad lärare med behörighet i SVA, SV, SO och har förmåga att entusiasmera och engagera barnen till en lustfylld och kreativ verksamhet
  • vågar prova och utveckla andra arbetsmetoder och som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor
  • använder alternativa verktyg tillsammans med elever i behov av särskilt stöd för att främja deras lärande
  • skapar trygghet genom att vara tillgänglig, konsekvent och som är en tydlig gränssättare

Du har god samarbetsförmåga och är trygg i dig själv. Du är strukturerad och engagerad i arbetet med att motivera och utmana varje barn i dess utveckling och lärande. Du har god kännedom om de kvalitetsverktyg som finns och används inom pedagogisk verksamhet. Du är lyhörd, positiv och ansvarstagande gentemot alla du möter i ditt arbete som fritidspedagog. I ditt arbete ser du det som självklart att planera och organisera på ett effektivt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 augusti 2016