Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till FredriksbergsskolanSista ansökningsdatum: 2016-07-18
Referensnummer: 108227

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Christina Haglund, 013-20 77 44

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Fredriksbergsskolan är fantastisk! Med sitt natursköna läge utgör Fredriksbergsskolan en oas i Linköpings södra stadsdelar. Hos oss vistas barnen i en trygg och stimulerande miljö. Närheten till naturen stimulerar och aktiverar barnen på ett hälsofrämjande sätt. Vid undervisning utomhus använder barnen alla sinnen, samtidigt som inlärningen kopplas till något positivt.

Kompetent och engagerad personal arbetar för att uppmärksamma varje enskilt barn och dess behov. Skolan arbetar aktivt med kollegialt lärande och samarbete mellan olika personalkategorier.

Med barnens utveckling och välmående i fokus skapas en trygg och glädjefull atmosfär där barn, personal, fritidsverksamhet och föräldrar arbetar tillsammans.

Fredriksbergsskolan består av följande verksamheter:

  • grundskola F-6
  • Rh-grupp, en särskild undervisningsgrupp som riktar sig till elever med rörelsehinder
  • fritidshem
  • autismspektragrupp

35 personer arbetar med de ca 190 eleverna som går på Fredriksbergsskolan.

Arbetsbeskrivning

Planera och genomföra undervisning som klasslärare i år 4 alternativt som resurslärare i olika klasser.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för skolåren 4-6 i ämnena sv, ma, bild, so och no.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera barn.

Du är strukturerad, kvalitetsmedveten samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar. Vi önskar att du är trygg i att använda digitala verktyg för att nå våra pedagogiska mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 juli 2016