Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Grundsärskolan Nya RydSista ansökningsdatum: 2017-07-13
Referensnummer: 157066

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Maria Jakobsen Petersson, 013-20 60 00

Ansök här!

Om Arbetsplatsen

Grundsärskolan på Nya Ryd är en verksamhet för elever åk 7-9 som går inriktning träning på grundsärskolan. Vi har fler elever till hösten vilket gör att vi utökar med 2 klasser. Till hösten kommer det att vara 4 klasser i åk 7-9.

Arbetsbeskrivning

Med start till höstterminen söker vi en lärare till grundsärskolans träningsinriktning med placering på Nya Rydsskolan. Du har ansvar för att planera, genomföra och följa upp din undervisning på egen hand samt i samverkan med kollegor. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla den gemensamma verksamheten genom vårt systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Lärarexamen/speciallärarexamen och behörighet att undervisa i grundsärskolans träningsinriktning åk 7-9.
 
Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du tar stort ansvar för att utvecklas i din profession och ser ditt arbete som en möjlighet för att bidra till ett maximalt lärande för eleverna, dig själv och dina kollegor. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och har ett inkluderande förhållningssätt. I ditt uppdrag tar du ansvar för att varje elev ska lyckas utifrån sina förutsättningar och för att alla elever möts av höga förväntningar och en för dem anpassad undervisning.
 
Vi söker dig som;
  • är självständig, positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, krav eller förutsättningar.
  • har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslagsarbete.
  • har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever, kollegor och vårdnadshavare.
  • är ansvarstagande, lyhörd, noggrann och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. 
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 juli 2017