Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till gymnasieingenjörsutbildningen - T4Sista ansökningsdatum: 2016-10-11
Referensnummer: 115076

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Mattias Dahlgren, rektor, 013-263709

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Berzeliusskolan är en attraktiv och centralt belägen skola. Här finns grundskolans högstadium,gymnasieskola och gymnasiesärskola. Gymnasieskolan omfattar naturvetenskaps- och teknikprogrammet samt introduktionsprogram. Totalt finns ca 1500 studerande och 240 anställda.

Vi söker nu en lärare i nätverksteknik till gymnasieingenjörsutbildningen T4. Det är en ettårig utbildning för elever med examen från teknikprogrammet med yrkesinriktning mot nätverksteknik där studenterna varvar undervisning i skolan med praktik inom näringslivet.

Arbetsbeskrivning

Du har ett helhetsansvar för undervisningen och upplägget på T4 och driver i samarbete med rektor utbildningens utveckling. Du har merparten av undervisningen i klassen och samverkar med övriga involverade lärare. Du ansvarar också för anskaffning av APL-platser och verkar för en nära kontakt med näringslivet.  Du har ett mentorskap för T4-eleverna, vilket medför att du deltar i visst elevhälsoarbetet och genomför utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Som lärare på Berzeliusskolan är du intresserad av att skapa förutsättningar för lärande och leder eleverna mot målen för verksamheten. Du ser vikten av att elevernas utbildning utgör en helhet där dina ämnen är en del. En av dina styrkor är att bedöma elevernas lärprocess samt att kommunicera detta med eleverna. Du brinner för pedagogisk utveckling och är intresserad av att samverka med dina kollegor.

Du har goda kunskaper inom ämnet vad det gäller nätverk, Microsoft- och Linuxmiljöer, skriptning och ITIL. Du har också en vana av att arbeta i projektform.

Du har kompetens att undervisa i nätverksteknik på gymnasiet där lärarlegitimation är meriterande. Meriterande är också om du har egen erfarenhet av att arbeta inom näringslivet samt har ett brett kontaktnät med regionens företag. Som person är du utåtriktad, har ett starkt eget driv, har lätt för att kommunicera och tycker om att möta människor.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 oktober 2016