Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till HimnaskolanSista ansökningsdatum: 2016-07-05
Referensnummer: 106912

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Kontaktperson:
Lena Göterdal, 013-205741

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Himnaskolan har 580 elever i årskurserna F-6. Skolan har nyligen byggts till och renoverats och har ljusa och luftiga lokaler som är väl anpassade för verksamheten. Vi har behörig och kompetent personal som ständigt arbetar för att utveckla verksamheten där alla arbetar mot samma vision: trygghet, kunskap och respekt. Vi har goda kunskapsresultat och vår undervisning kännetecknas och genomsyras av ett språkutvecklande arbetssätt.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med andra lärare att ansvara för planering och genomförande av undervisning i år 4 samt vara resurs i en av våra klasser i år 6. Tjänsten är ett vikariat under tiden som en av våra lärare är föräldraledig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning i sv, so och eng i år 4-6. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

  • Sätter eleven i centrum
  • Har ett positivt förhållningssätt
  • Är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • Vill vara med och utveckla verksamheten
  • Har en god samarbetsförmåga med elever, kollegor och föräldrar
  • Har en förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 juli 2016