Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till mellanstadietSista ansökningsdatum: 2017-05-28
Referensnummer: 151692

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Wickman, Rektor, 013-205501

Ansök här!

Trivs du med att vara lärare? Låter du varje barns individuella behov och förutsättningar vara grunden i ditt pedagogiska arbete? I så fall behöver vi dig på Vist skola!

Om arbetsplatsen

Vist skola ligger naturskönt i Sturefors i Linköpings södra utkant. Vi är en skola med ca 310 elever och fem olika fritidsavdelningar, varav en är fritidsklubb mot elever i år 4-6. Hos oss är trygghet, trivsel och kunskap ledord. Vi arbetar fokuserat för att eleverna ska utvecklas så långt som möjligt i samtliga förmågor. Vi har ett inkluderande arbetssätt där vi sätter individen i fokus vilket innebär att vi arbetar i team så långt som möjligt. Vi har skapat tydliga strukturer för vårt arbete och utvecklas ständigt i det kollegiala lärandet.

Vi har ett positivt arbetsklimat och söker dig som trivs i att arbeta i team. Tillsammans arbetar vi fokuserat mot uppställda mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang! Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor, till exempel utökad partiell föräldraledigt och generös friskvårdsersättning.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Vist skola skapar du förutsättningar för lärande. Att arbeta med kunskap och bedömning är en naturlig del av ditt arbete utifrån läroplanens syn på kunskap.

Vi vill att du ska ha en vilja att driva utveckling och att du vill samarbeta och samverka i ett härligt team kring eleverna i år 4-6. Vi eftersträvar ett nära kollegialt samarbete. Vi arbetar med strukturer, förhållningssätt och goda lärmiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen för åk 4-6 samt är legitimerad.

Vi vill att du;

  • är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att entusiasmera och engagera både elever och kollegor
  • har ett driv och en vilja att utveckla strukturer och arbetssätt mot högre måluppfyllelse
  • har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa
  • har förmågan att vara tydlig och skapa en god arbetsmiljö för eleverna
  • har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
  • är trygg i lärarrollen och känner en stolthet för ditt jobb
  • har erfarenhet som klasslärare

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill och kan du bli vår nya kollega? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 maj 2017