Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Skeda/Slaka skolaSista ansökningsdatum: 2017-03-31
Referensnummer: 139067

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Lilja, rektor, 013-20 60 82
Helene Nilsson, biträdande rektor, 013-20 73 05

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skeda/Slaka skola består av två små F-6 skolor med skolbarnsomsorg. Den trygga, småskaliga atmosfären förstärks av att skolorna ligger i en naturskön gammal kulturbygd där utomhusvistelse i en trygg miljö blir en självklar och naturlig del av skolans vardag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare med inriktning mot de yngre åldrarna. Du ska i ditt arbete sätta elevers kunskapsutveckling och trygghet i fokus. Tillsammans med elever och kollegor ska du skapa förutsättningar för en god lärmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer.
  • Tar hänsyn till elevernas individuella förutsättningar och får dem att växa.
  • Har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument.
  • Vågar prova och utveckla andra arbetsmetoder och som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
  • Är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Du bör ha lärarexamen med behörighet att undervisa år 1-6 samt behörighet i så många ämnen som möjligt.

Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag.                                             

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 mars 2017