Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till VidingsjöskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-01
Referensnummer: 102313

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Christina Bradley-Ireman, 013-207899

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta på en skola som ligger i framkant? Är du bra på att se möjligheter till förbättringar? Tycker du det är självklart att eleven ska vara i fokus? Då är du den vi söker!

Vidingsjöskolan är en F-6 skola med 340 elever som ligger i en vacker omgivning i den sydöstra delen av Linköping, fem kilometer från city. Vi har naturen runt knuten och erbjuder natursköna strövområden, med bland annat en s.k skolskog som används mycket av skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två lärare som ska undervisa i år 1-6 tillsammans med lärarkollegor. Den ena tjänsten innehåller en del engelska- och matematik specialundervisning år 4-6. Den andra tjänsten har del i lågstadiesatsning samt bibliotek.

En kompetent, erfaren och engagerad personal ger eleverna förutsättningar för att utveckla sina förmågor och färdigheter. Genom att använda olika metoder och varierade arbetssätt försöker vi anpassa undervisningen till varje individs behov. Vi skapar en stabil grund att stå på för ett livslångt lärande.

En bra skola kräver samarbete, både mellan lärarna och eleverna, men också mellan hem och skola.

Därför arbetar vi aktivt med samverkan mellan alla parter för att ge eleverna en trygg grund att stå på.

Det är först när trygghet och kunskap går hand i hand som vi verkligen kan tala om en skola att längta till. Om du liksom vi uppskattar samverkan, kunskap och trygghet ska du söka dig till en skola där glädje och kreativitet ger eleverna en skola att längta till.

Kvalifikationer

  • Lärarlegitimation i svenska, sva, matematik och gärna engelska, år 1-3 el år 4-6 el år 1-6.
  • Du som lärare kommer att ingå i ett lärarteam där ni tillsammans ansvarar för elevernas undervisning.
  • Din unika kompetens blir en del av teamets helhetsansvar för undervisningen.
  • Du har erfarenhet av arbete som lärare och känner dig trygg i lärarrollen.

En medarbetare hos oss ska drivas av en vilja att se möjligheterna till förbättringar, där målen för verksamheten är tydliga och eleven alltid finns i fokus. Du skall ha lätt för att arbeta i arbetslag då samarbete är en viktig del i arbetet på skolan. Vi vill att du ska ta egna initiativ till skolans utveckling så att du känner dig delaktig och stolt över vår verksamhet.

Välkommen att söka till oss på Vidingsjöskolan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 augusti 2016