Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Vidingsjöskolans autismspektrumklassSista ansökningsdatum: 2016-10-03
Referensnummer: 114218

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lena Norman, 013-207509

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vidingsjöskolan är en F-6 skola med ca 350 elever som ligger i en vacker omgivning i den sydöstra delen av Linköping, fem kilometer från city. Vi har naturen runt knuten och erbjuder natursköna strövområden, med bland annat en s.k skolskog som används av skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i vår kommunövergripande undervisningsgrupp för elever med behov inom autismspektrat i år 4-6. En kompetent, erfaren och engagerad personal ger eleverna förutsättningar för att utveckla sina förmågor och färdigheter. Genom att använda olika metoder och varierade arbetssätt försöker vi anpassa undervisningen till varje individs behov. Vi skapar en stabil grund att stå på för ett livslångt lärande. En bra skola kräver samarbete, både mellan lärarna och eleverna, men också mellan hem och skola. Därför arbetar vi aktivt med samverkan mellan alla parter för att ge eleverna en trygg grund att stå på. Det är först när trygghet och kunskap går hand i hand som vi verkligen kan tala om en skola att längta till. Om du liksom vi uppskattar samverkan, kunskap och trygghet ska du söka dig till en skola där glädje och kreativitet ger eleverna en skola att längta till.

Kvalifikationer

Du kommer som att ingå i ett team där du tillsammans med lärare och andra pedagoger ansvarar för att eleverna får det stöd och anpassningar som de behöver under skoltid. Din unika kompetens blir en del av teamets helhetsansvar.

Vi söker dig som har lärarexamen, med behörighet att undervisa upp till år 6, samt erfarenhet av att arbeta med barn och elever med funktionsnedsättningar inom autismspektrat. En medarbetare hos oss ska drivas av en vilja att se möjligheterna till utveckling, där målen för verksamheten är tydliga och eleven alltid finns i fokus. Du skall ha lätt för att arbeta i arbetslag då samarbete är en viktig del i arbetet på skolan. Vi vill att du ska ta egna initiativ till skolans utveckling så att du känner dig delaktig och stolt över vår verksamhet.

Välkommen att söka till oss på Vidingsjöskolan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 oktober 2016