Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till Vikariepool, Ljungsbro skolaSista ansökningsdatum: 2016-09-11
Referensnummer: 112316

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Charlotta Stjärne, 013-206291

Ansök här!

Är lärare och vill vikariera på ett ställe - se hit!

Om arbetsplatsen

Ljungsbro skola har verksamhet från förskoleklass upp till år 9, IVAS-grund (utbildning för elever med Aspegrens syndrom och högfungerande autism), fritidshem och fritidsgård samt förberedelseklass. På skolan finns ca 550 elever varav 270 på år 7-9 och ca 80 personal.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att du är vikarie vid behov i år 7-9. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med ett antal lärare. Du deltar i skolans pedagogiska utvecklingsarbete för att utveckla undervisningen och elevernas måluppfyllelse samt det maximala lärandet. När det inte finns ett vikariebehov får du arbeta i tvålärarsystem efter schema.

Kvalifikationer

Du är lärare, gärna med bred kompetensbakgrund samt har någon erfarenhet av undervisning.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 september 2016