Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare till vikariepool, Malmslättsskolan KärnaSista ansökningsdatum: 2017-01-17
Referensnummer: 129190

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Monica Långström, rektor, 013-20 57 77

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har totalt cirka 620 elever i årskurserna F-6. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och med cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi skapar undervisning utifrån elevernas nyfikenhet och förutsättningar. Du får ta del av en verksamhet som aktivt arbetar för medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

På skolan finner du ett stort kollegium då i stort sett alla årskurser är fyrparallelliga. Det finns även många stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, IT-pedagog, administratörer och flera vaktmästare. Vi har två förstelärare med särskilt uppdrag och fem utan. Våra medarbetare driver starkt för att utveckla undervisningen och skolan på ett sätt som gagnar eleverna.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att du är vikarie vid behov i år 1-6 under främst kortare frånvaro. Frånvaron kan vara både planerad och oplanerad. Du ingår i ett av arbetslagen i år 4-6 tillsammans med ett antal lärare. Du deltar i skolans pedagogiska utvecklingsarbete för att utveckla undervisningen och elevernas måluppfyllelse samt det maximala lärandet. När det inte finns vikariebehov går du in på en basplacering i det arbetslag du tillhör.

Kvalifikationer

Du har en grundlärarexamen, gärna med bred ämnesbehörighet samt har någon erfarenhet av undervisning. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som nyutexaminerad lärare att samla erfarenhet och tillföra nya perspektiv i kollegiet. Tjänsten kan också passa dig som är en erfaren lärare med några år kvar till pensionen.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 januari 2017