Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare till vikariepool på Vreta Klosters skola


Kontaktperson:
Marie Öberg, 013-205626

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vreta Kloster skola ligger cirka en mil utanför Linköping, bredvid Vreta Kloster kyrka och alldeles intill Bergs slussar. Det är mycket goda bussförbindelser till och från arbetsplatsen. Skolan är en F-6 skola med cirka 290 elever.

Vi söker nu en lärare som ska fungera som poolvikarie i skola och på fritidshem. Tjänsten är en semestertjänst på heltid.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vikariera för personal både i skola och på fritidshem under främst kortare frånvaro. Frånvaron kan vara både planerad och oplanerad. När du inte är bokad som vikarie går du in på en basplacering. Du kommer också ha ansvar för att läsa av sjukfrånvaro samt vikariebokningar varje morgon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år. Som poolvikarie krävs det att du har lätt att anpassa dig, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du bör vara självgående och kunna ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet av arbete som vikarie är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 augusti 2016