Lärare till Vikingstad skola

Sista ansökningsdatum: 2016-09-14
Referensnummer: 2016/1095
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Sara Skagerström, Rektor, 013-205561
Fackliga representanter:
Magnus Sjösvärd, Kommunal, 013-205570
Marianne Zethraeus, Lärarförbundet, 013-205552

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vikingstad skola är nyrenoverad och ligger mitt i samhället Vikingstad, inom ett par minuters gångväg finns den härliga skogen. Vi arbetar aktivt enligt mottot Vikingstad skola - där varje elev är i fokus. På Vikingstad skola går det straxt över 420 elever i årskurserna F-6.

Samhället Vikingstad ligger ca 15km utanför Linköping och det går enkelt att ta sig både med bil och med pendeltåg som anländer flera gånger i timmen.

Arbetsbeskrivning

Trött på att vara ensam pedagog i klassrummet? På Vikingstad skola har vi valt att utöka antalet lärare på skolan för att på så sätt möjliggöra ett kollegialt utbyte och att undervisningen får bättre kvalité. Vi arbetar aktivt för att det i de flesta ämnen ska vara två lärare i klassrummet och minst tre klassföreståndare i alla årskurser.

Brinner du för att entusiasmera alla elever till ett lustfyllt lärande? Vill du tillsammans med kollegor prova nya metoder för att utveckla elevernas kunskaper maximalt? Då tror vi att Du kan vara rätt person att bli en del av oss på Vikingstad skola.

Den lediga tjänsten innebär att du kommer att arbeta i åk 6 tillsammans med erfarna och mycket positiva kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundskollärare 1-6 alternativt 4-9 med behörighet att undervisa i de flesta ämnen men framförallt svenska, so och engelska.

Vi söker dig som:

  • genom ett medvetet förhållningssätt kan skapa trygghet, förtroende och goda relationer med eleverna.
  • diskuterar och reflekterar tillsammans med kollegor hur ni bäst kommunicerar mål och syfte med undervisningen.
  • vill använda alternativa verktyg i undervisningen och ser möjligheter i att anpassa undervisningen för elever i behov av särskilt stöd för att främja deras lärande och måluppfyllelse.

Vi värdesätter också att du är engagerad och visar egen drivkraft där du tar egna initiativ för att bidra till verksamheten mål. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 september 2016