Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare Trä- och metallslöjdSista ansökningsdatum: 2017-05-12
Referensnummer: 147464

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Catrine Månsson, 013-20 79 53

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tornhagsskolan är en skola med förskoleklass till år 9 samt fritidshem och öppen fritidsverksamhet.

Tornhagsskolan ligger i en lugn och fin miljö med närhet till Valla fritidsområde, Gamla Linköping och Rydskogen. Vi har även gångavstånd till Stadsbiblioteket, Domkyrkan och city. Här kan vi också bjuda på en omväxlande omgivning som främjar lek utomhus.

På Tornhagsskolan sätter vi eleven i centrum och med kunskap, trygghet och glädje ger vi eleverna möjlighet att utveckla sina styrkor och förmågor. Oavsett stadie arbetar vi med gemensamma mål från förskoleklass till år 9. Att mötas över åldersgränser på ex hälsodagar utvecklar elevernas självkänsla och inspirerar till ny kunskap. Kombinationen av traditioner och nytänkande gör Tornhagsskolan till en bra skola att växa i.

Arbetsbeskrivning

Till våren söker vi en lärare i trä och metall.

Tjänsten är på 100 %.                                                        

Träslöjdslärartjänsten kommer att omfatta elever från år 2 till år 9. Tornhagsskolan arbetar i arbetslag för ett inkluderande arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi tycker det är viktigt att du;

  • sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
  • är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
  • har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna
  • vill vara med och utveckla verksamheten
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 maj 2017