Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Leanlink söker fysioterapeut/sjukgymnast till minigymSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 161082

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Karin Andersson, verksamhetschef, 013-26 34 47

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier.

Arbetsbeskrivning

Leanlinks Hälso-och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden avseende rehabiliteringsinsatser och personliga hjälpmedel till personer i både särskilt och ordinärt boende i Linköpings kommun.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till minigym inom äldreomsorgens fritidsverksamheter. Vikariat fr o m 2017-09-01 dock längst t o m 2018-02-28, 75%.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • vara tillgänglig på respektive minigym och handleda den ordinarie personalen i deras arbete med träningsinstruktioner i form av egenvård
  • genomföra regelbundna nätverksmöten samt stötta och bidra till kompetensutveckling av personal på fritidsverksamheternas minigym
  • delta i arbetet att lokalt genomföra nationella kampanjer inom område t ex fallprevention för äldre personer

Minigym finns för närvarande inom fritidsverksamheterna på Aspen, Översten, Skäggetorp, Ramstorp, Johannelund och Härnebackens servicehus.

Arbetet är självständigt och innebär samverkan med många olika aktörer, t ex Idémagasinet  och aktivitetsombud, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi kräver att du

  • är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • har körkort
  • har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 augusti 2017