Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Linghemsskolan söker en lärare i svenska/engelskaSista ansökningsdatum: 2017-07-12
Referensnummer: 158892

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Magnus Wallén, Rektor, 013-20 57 53

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linghemsskolan består av ca. 320 elever i åk. 7-9 samt ca.30 lärare/personal Skolan ligger endast 5 minuters pendeltågsresa från Linköpings centralstation. Trygghet och kunskapsfokus är kärnvärden som skolans undervisning vilar på och som leder till ett lugnt och stabilt undervisningsklimat.

Skolledning, lärare och elever sätter stort värde i ett gott samarbete som skapas under lektioner, mentorstid, elevråd, kompisstödjaraktiviteter samt stormöten där alla elever och vuxna på hela skolan träffas för utbyte av gemensam information. Skolinspektionens senaste besök i Linköpings skolor under läsåret 16/17 resulterade i att Linghemsskolan fick "grönt kort" inom alla inspekterade områden, som en av endast tre skolor med detta omdöme i kommunen. Detta visar på hög kvalitet, något som vi är mycket stolta över.

Arbetsbeskrivning

Som lärare kommer du, tillsammans med en kollega, att vara klassmentor i en 9:a samt ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning i svenska och engelska för ett antal klasser/grupper i åk. 7-9.
Tillsammans med övriga ämneslärare ansvarar du även för en fortsatt utveckling av respektive ämnen på Linghemsskolan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en lärarexamen i svenska och/eller engelska som innefattar åk. 7-9. Behörighet även i andra ämnen är meriterande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 juli 2017