Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

LogopedSista ansökningsdatum: 2016-08-15
Referensnummer: 106554

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Jessica Wågh, rektor, 013-207341

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tanneforsskolan är en liten skola mitt i Linköping med ca 200 elever i årskurserna f-6. På skolan har vi även särskilda undervisningsgrupper för elever med grav språkstörning i samma årskurser.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta som kompletterande logoped mot de logopeder som finns på skolan och tillsammans med dem stötta våra elever i de särskilda undervisningsgrupperna för elever med grav språkstörning i deras språkutveckling.

Lärmiljön för barn och elever med språkstörning behöver vara språkligt och kommunikativt tillgängligt. Det är det arbetsätt du behöver vara väl förtrogen med i ditt arbete med dessa elever.

Som lärare på Tanneforsskolan är du tryggheten, glädjen, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever och kollegor växa och utvecklas.

Du utvecklar och driver ditt arbete tillsammans med de andra logopederna. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att undervisa och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har logopedutbildning och som:

  • Sätter eleven i centrum
  • Har ett positivt förhållningssätt
  • Är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • Vill vara med och utveckla verksamheten

Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar. Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för dig själv och för eleven.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet. Intervjuer sker i början av augusti.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 augusti 2016