Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

LokalplanerareSista ansökningsdatum: 2016-12-11
Referensnummer: 121015

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Catrine Andersson, 013-26 31 61

Ansök här!

Linköpings kommun växer och lokaler för verksamheterna är i ständig förändring och utveckling. En viktig roll i arbetet har vår enhet för Lokalplanering, där vi arbetar professionellt som internkonsulter och projektledare. Våra uppdragsgivare är kommunens förvaltningar och dess verksamheter som vill ha professionellt stöd och medverkan kring hyresavtal, lokalprojekt, lokalnyttjande, upphandlingar och övriga processer gällande lokalfrågor såsom arbetsmiljö-, säkerhets- och myndighetskrav.

Om arbetsplatsen

Kommunen hyr alla sina verksamhetslokaler av kommunala och privata fastighetsägare, vilket gör att vi har ett stort antal samarbetspartners. Arbetsplatsen är rörlig och finns både på kontoret tillsammans med kollegor och ute i uppdragsgivarnas verksamheter.

Arbetet är omväxlande där du arbetar självständigt med stora möjligheter att vara med i planeringen.

På lokalplaneringen har vi påbörjat ett Lean-arbete, för att skapa en kultur som bygger på lärande och kvalitet genom att arbeta tillsammans med ständiga förbättringar.

Lokalplaneringen är inne i ett expansivt skede, där vi kommer att medverka i en rad spännande projekt. Då en av våra medarbetare flyttar till annan ort, behöver vi rekrytera en ny medarbetare.

http://www.linkoping.se/leanlink/stod-service/lokalplanering/

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår att verka för att bistå kommunens förvaltningar med spetskompetens inom lokalförsörjnings- och hyreskontraktsområdet och där igenom bidra till att Linköpings kommun har en flexibel och effektiv lokalförsörjning. Du är länken mellan uppdragsgivare (hyresgäst) och fastighetsägare. Arbetet har en hög grad av självständighet, service, kvalitetsmedvetenhet och engagemang.

I lokalplaneringens arbetsuppgifter ingår

  • projektledning av ny/-ombyggnationer eller anpassning av kommunens lokaler, omfattande hela eller delar av projektprocessen: förstudie, planering, genomförande och avslut.
  • Medverka vid eller ansvara för upphandling av nya lokaler och i vissa fall även möbler och inventarier.
  • Hantera offerter, beställningar och fakturor
  • Medverka eller ansvara för besiktningar, kapacitets- och statusbedömningar av lokaler samt stödja verksamheterna i frågor gällande brand , säkerhet och tillgänglighet.
  • Bistå verksamheter i lokalfrågor; lokalsökningar, drift- och underhållsfrågor
  • Medverkar vid avtalsförhandlingar, upprätta avtal samt administration av hyresavtal
  • Bidra till att kommunens miljömål och en säker arbetsmiljö

Kvalifikationer

För att ge verksamheterna i kommunen mervärde är det viktigt att du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar och göra verklighet av idéer.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot bygg och/eller fastigheter alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare för större lokalprojekt och vi tror att du idag arbetar med eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Du bör även ha kännedom om de lagar inom arbetsmiljö-, myndighet- och säkerhetsområdet som kan påverka ditt arbete.

Vi vill att du ska vara serviceinriktad och lyhörd för kundernas behov samtidigt som du kan planera, strukturera och ta ansvar för uppgifterna. Arbetet är självständigt och innebär många kontakter. Samtidigt är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att samarbeta samt bidra till den egna arbetsgruppens utveckling. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete enligt lean.

B-körkort är ett krav. 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan så snart som möjligt.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 december 2016