Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lokalsamordnare för framtidens lärmiljöer i förskola och skolaSista ansökningsdatum: 2017-02-28
Referensnummer: 136031

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Christer Gunnarsson, Gruppchef, 013-206293
Mia Pihl, Planeringssekreterare, 013-262640
Camilla Mathiesen Almström, HR-konsult, 013-263737

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Framtidens lärmiljöer - handlar om våra barns framtid och hur vi skall bygga och utrusta förskolor och skolor. Vilka förutsättningar i form av lokaler behöver vi skapa för att stödja barn och elevers lärande och utveckling?

Vill du vara med och påverka utvecklingen av lärmiljöer i kommunens förskolor och skolor?

Linköping växer och barn och ungdomar behöver plats i kommunens förskolor och skolor. För att säkerställa planering, och för att tillgodose behovet av framtidens lokaler söker utbildningskontoret nu en lokalsamordnare.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med att utforma och utveckla lokaler inom förskola, grundskola och gymnasium. Du kommer att arbeta i utbildningskontorets lokalförsörjningsenhet tillsammans med enhetens övriga lokalsamordnare och i nära samverkan med bl.a. sakkunniga och skolledare inom förvaltningens verksamheter samt berörda fastighetsägare.

Uppdraget handlar om att se hur lokalerna på bästa sätt ska bidra till nyttan för helheten, identifiera verksamheternas lokalbehov och införliva den i planeringen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Beredning av utbildningsnämndernas lokalförsörjningsplaner
  • Projektledning med upphandling av nya lokaler, om- och tillbyggnationer
  • Identifiering av framtida behov av lokaler i samhällsbyggnadsprocessen
  • Administration och förhandling av hyresavtal.

Lokalförsörjningsenheten ansvarar för att förse förvaltningsledningen med övergripande underlag avseende lokalbestånd, behovsinventering, utveckling och avveckling av lokaler på såväl kort som lång sikt.

Kvalifikationer

Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom byggnadsteknik, fastighetsförvaltning eller inom utbildningsområdet.

Du har erfarenhet av arbete i projekt och projektledning är meriterande. Du är van vid arbete med olika intressenter i lokalförsörjningen. Förhandlingsvana är meriterande.

Vi söker dig som är kreativ och kan se smarta lösningar för att möta de olika verksamheternas behov. Du behöver vara strategisk och ha ett intresse för utveckling av förskola och skola.

Arbetet kräver både självständighet för att få till beslut, men också god samarbetsförmåga. Du ska även vara lyhörd och kunna arbeta strukturerat och lösningsfokuserat. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 februari 2017