Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Biträdande rektor till Malmslättsskolan KärnaSista ansökningsdatum: 2016-07-10
Referensnummer: 105858

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Helena Hadfy, rektor, 013-205203
Monica Långström, rektor, 013-205777

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har totalt cirka 600 elever i årskurserna F-6. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och med cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi tydligt fokuserar skolutveckling utifrån maximalt lärande för alla, likvärdighet, lust och engagemang.

På skolan finner du cirka 90 stycken medarbetare inklusive stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, IT-pedagog, administrativa assistenter och flera vaktmästare. Vi har två förstelärare med särskilt uppdrag och fem utan. Våra medarbetare driver starkt för att utveckla undervisningen och skolan på ett sätt som gagnar eleverna.

Vi söker nu en biträdande rektor med tillträde enligt överenskommelse. Urvalsprocessen startar under juli och intervjuer sker i augusti. Uppdraget är på visstid med en lärartjänst i botten.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande rektor har du ett visst verksamhets-, resultat- och personalansvar. Du kommer tillsammans med rektorerna att driva utvecklingsarbetet på skolan.

Du förväntas att i samverkan med rektorer och medarbetare skapa de bästa förutsättningarna för elevernas och pedagogernas utveckling och lärande genom ett ansvarstagande och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har grundskollärarexamen och erfarenhet av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete, exempelvis som arbetslagsledare eller liknande uppdrag inom skola år F-9
  • har goda ledaregenskaper
  • har god samarbetsförmåga, har självinsikt och är trygg i dig själv
  • har god pedagogisk insikt samt ett starkt intresse för att utveckla skolan
  • drivs av en vilja att arbeta målinriktat och se möjligheterna till förbättringar
  • snabbt hantera förändrade krav och förutsättningar på ett positivt sätt
  • är analytisk, utvecklingsinriktad och har förmåga att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt
  • har förmåga att entusiasmera, engagera och samarbeta med kollegor, personal, elever och vårdnadshavare

Det är meriterande om du gått rektorsutbildningen/rektorsprogrammet och/eller har erfarenhet av arbete med fokus på F-9-perspektivet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 juli 2016