Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Mark- och exploateringsingenjörSista ansökningsdatum: 2017-01-20
Referensnummer: 121021

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Bill Eriksson, avdelningschef, 013-20 61 53
Anna Call, mark- och exploateringsingejör, 013-20 68 73

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Teknik- och samhällsbyggnadskontoret är ett av förvaltningens fyra kontor där 100 medarbetare arbetar. Som mark- och exploateringsingenjör jobbar du på avdelningen för Mark- och exploatering tillsammans med 14 kollegor och har ett nära samarbete med avdelningar inom översiktsplanering, detaljplanering samt stadsmiljö.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget som mark- och exploateringsingenjör hos oss får du ett omväxlande och intressant arbete där du får arbeta med hela bredden av mark- och exploateringsfrågor, både stora och små projekt allt utifrån din kompetens och erfarenhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att vara projektledare för exploateringsprojekt med ansvar för juridik, teknik och ekonomi från projektstart till uppföljning av slutfört projekt. Du leder och samordnar arbetet i ett projektteam och ansvarar för förhandlingar, avtal, kalkyler, ekonomisk uppföljning och genomförande. Du har kontinuerlig kontakt med exploatörer, kommuninvånare, näringsliv, myndigheter, kommunpolitiker och kommunala förvaltningar. I uppdraget ingår också att vara delaktig i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete samt vara en del av arbetslaget och bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med inriktning mot lantmäteri, samhällsbyggnad, väg- och vatten eller annan utbildning eller erfarenhet som av oss bedöms likvärdig. Vi ser gärna andra kompetenser som berikar gruppens kompetens. Vi vill att du har goda kunskaper inom fastighetsjuridik och fastighetsekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter.

Vi söker en person som är engagerad, drivande och lösningsorienterad. Du ser möjligheter och anpassar dig till förändrade krav och nya förutsättningar. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och har lätt för att samarbeta och bygga förtroendefulla relationer. Du har förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar och kan företräda kommunens långsiktiga utvecklingsmål samtidigt som du kan arbeta med våra projekt på ett affärsmässigt sätt. Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Löpande urval kan komma att göras.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 januari 2017