Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Mellanstadielärare till Vikingstad skolaSista ansökningsdatum: 2016-07-04
Referensnummer: 105278

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Sara Skagerström, Rektor, 013-205561

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vikingstad skola ligger mitt i samhället Vikingstad och inom ett par minuters gångväg finns den härliga skogen. Kunskap, trygghet och arbetsro är tre viktiga nycklar för oss på Vikingstad skola, därför arbetar vi aktivt med kontinuitet och långsiktiga relationer. På Vikingstad skola går det straxt över 400 elever i årskurserna F-6.

Samhället Vikingstad ligger ca 15km utanför Linköping och det går enkelt att ta sig både med bil och med pendeltåg som anländer flera gånger i timmen.  

Arbetsbeskrivning

Om du är en engagerad lärare som drivs av att motivera och utmana varje elevs lärande vill vi på Vikingstad skola att du söker vår lediga tjänst på mellanstadiet. På Vikingstad skola har vi valt att utöka antalet lärare på skolan för att på så sätt möjliggöra ett kollegialt utbyte och att undervisningen får bättre kvalité. Vi arbetar aktivt för att det i de flesta ämnen ska vara två lärare i klassrummet.

Den lediga tjänsten innebär att du kommer att arbeta i åk 6 tillsammans med erfarna och positiva kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundskollärare 1-6 alternativt 4-9 med behörighet att undervisa i de flesta ämnen men framförallt svenska, so och engelska.

Vi söker dig som:

  • har förmåga att entusiasmera eleverna till ett lustfyllt och positivt lärande.
  • använder alternativa verktyg i undervisningen och ser möjligheter i att anpassa undervisningen för elever i behov av särskilt stöd för att främja deras lärande och måluppfyllelse.
  • genom ett medvetet förhållningssätt skapa trygghet, förtroende och goda relationer med eleverna.
  • diskuterar och reflekterar tillsammans med kollegor hur ni bäst kommunicerar mål och syfte med undervisningen.

Vi värdesätter också att du är engagerad och visar egen drivkraft där du tar egna initiativ för att bidra till verksamheten mål. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 juli 2016