Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

MiljöskyddsinspektörerSista ansökningsdatum: 2017-06-14
Referensnummer: 149968

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Reidar Danielsson, 013-20 67 47
Anna Gustafsson, 013-20 68 77
Malin Hultegård, 013-20 61 83

Ansök här!

Om arbetsplatsen

På förvaltningen finns även miljökontoret som leds av en miljöchef. Miljökontoret är organiserat utifrån tre områden; miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel, som vart och ett leds av en avdelningschef. Här får du arbeta tillsammans med 40 engagerade och kompetenta kollegor. Vi är en flexibel organisation och ser gärna att våra medarbetare har en bred kompetens som räcker över flera av våra tre verksamhetsområden för att alla ska kunna vara delaktiga och bidra till helheten. Kontoret arbetar under en bygg- och miljönämnd.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu rekrytera miljöskyddsinspektörer till vårt kontor. Rekryteringen gäller tillsvidareanställningar inom kontorets alla tre områden.

Som miljöskyddsinspektör hos oss ansvarar du för tillsyn i enlighet med miljöbalken och livsmedelslagen. Vi försöker fördela uppdrag utifrån den kompetens och det intresseområdet våra medarbetare har. Arbetet sker både självständigt och i grupp beroende på uppdragens karaktär. Du ansvarar också för att ge service och rådgivning till kommunens invånare samt företag. Du kommer även vara delaktig i utvecklingsarbetet som sker på kontoret. Vi är en flexibel organisation vilket innebär att arbetsuppgifterna med tiden kan komma att förändras.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en högskoleexamen inom något, eller gärna flera, av områdena miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel eller annan utbildning med erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare kräver arbetet att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket samt att du har körkort. Inom en av tjänsterna är det meriterande med kompetens inom kemikalieområdet.

Vill du ha ett arbete där du gör avtryck och bidrar till en hållbar samhällsutveckling ska du söka till oss!

Urval sker löpande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 juni 2017