Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Musiklärare åk 1-6 till Brunnbyskolan/Vreta Klosters skolaSista ansökningsdatum: 2016-12-05
Referensnummer: 122285

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Carolina Kastegård/ Rektor, 013-206349

Ansök här!

Vill du bli en del av en verksamhet där vi tillsammans jobbar för barn och elevers maximala lärande och likvärdiga möjligheter och där lust och engagemang genomsyrar organisationen.

Bli en del av Linköpings kommun - där idéer blir verklighet!

Om arbetsplatsen

Brunnbyskolan och Vreta Klosters skola ligger cirka en mil från Linköping.

Våra skolor är F-6 skolor med cirka 300 elever per skola.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att utöva din kompetens i ett meningsfullt arbete som har stor betydelse för många andra människor.

Det är mycket goda bussförbindelser till och från arbetsplatserna.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär musik i årskurserna 1-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning musik.

Du är en positiv person som med en trygghet i din lärarroll har en förmåga att se alla elevers olika behov och sätter deras utveckling i centrum.

Genom initiativtagande och en vilja att se möjligheter vill du vara med och bidra till att verksamheten förbättras och att dess mål uppnås.

Vi söker dig som har en god förmåga att kunna samarbeta med både elever, föräldrar och kollegor och som har en vilja att aktivt delta i arbetslaget.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 december 2016