Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Musiklärare till AtlasskolanSista ansökningsdatum: 2016-11-07
Referensnummer: 117170

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Monica Shaffeir, 013-20 75 10

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Atlasskolan ligger på Garnisonen och vi har nära till det mesta. Vi är en F - 6 skola och våra elever kommer från hela kommunen, ganska många från närområdet och vi har också en engelskspråkig sektion för elever vars föräldrar vistas tillfälligt i Sverige. Förra året startade vi en klass med brasilianska elever vars föräldrar är tillfälligt engagerade i SAAB:s projekt med JAS. Vår skola har alltså en internationell prägel och vår inriktning är språk. Alla klasser på skolan läser efter svenska styrdokument och undervisningsspråket är svenska. Våra elever har goda resultat och personalen är entusiastisk och utvecklingsinriktad. Vi har kul på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Lärare i musik åk 1 - 6. Lektionerna ligger på förmiddagstid mellan klockan 09:40 - 11: 35. Tjänsten kan kombineras med arbete på fritidshemmet under eftermiddagstid för den som vill arbeta heltid. Vi har en musiksal som är under uppbyggnad. Del av tjänsten kan kombineras med uppbyggnad av musiksalen. År 2014 drabbades skolan av en brand och vi är nästan färdiga med återuppbyggnaden. Musiksalen fungerar men kan bli mer ändamålsenlig. Nuvarande musiklärare går i pension.

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet i musik. Intresse, vilja och förmåga att utveckla musikämnet och skapa glädje i utövandet för alla barn.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 november 2016