Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

ÖversiktsplanerareSista ansökningsdatum: 2017-02-19
Referensnummer: 131892

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Hägglund / tf Avdelningschef , 013-26 31 13
Erik Svahn / HR-konsult, 013-29 42 92

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linköping står inför det största stadsbyggnadsprojektet i Linköpings historia. Regionen växer och Stockholm knyts närmare med ny centralstation och höghastighetsjärnväg. Översiktsplaneavdelningen söker nu medarbetare som vill vara en del i det strategiska arbetet med att utveckla Linköping som en hållbar stad med spännande stadsliv.

Översiktsplaneavdelningen ingår som en av fem avdelningar på teknik-och samhällsbyggnadskontoret. Vi är 12 medarbetare som jobbar som översiktsplanerare, trafikplanerare, kommunekolog, stadsantikvarie och grafiker. Vi har ett nära samarbete inom hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar processorienterat.

Arbetsbeskrivning

Som översiktsplanerare kommer du att arbeta med olika typer av översiktsplaner och andra strategiska planeringsfrågor. Översiktsplanering är en del i stadsbyggnadsprocessen och bygger på nära kontakt och förankring med många aktörer, både internt och externt. Som översiktsplanerare driver du dina projekt självständigt med stöd av andra inom förvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad person med förmåga att förmedla visioner och nya tankesätt. Du är kreativ, drivande och har en vilja att åstadkomma resultat med hög kvalitet. Du har också god analytisk förmåga och är bra på att uttrycka dig i tal, skrift och bild. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Din utbildningsbakgrund är arkitekt/landskapsarkitekt/planeringsarkitekt eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av planering och komplexa stadsbyggnadsfrågor samt projektledning.

Vill du vara med och påverka Linköpings stads framtid, bli en av oss!

Vi tillämpar löpande urval.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 februari 2017