Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Pedagog till förskoleklass på HagbyskolanSista ansökningsdatum: 2016-10-16
Referensnummer: 116256

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Kontaktperson:
Åsa Wallén, 013-205312
Annika Sjölund, 013-263159

Ansök här!

Om arbetsplatsen

I södra delen av Linköping hittar du Hagbyskolan, den lilla skolan med de stora möjligheterna. Skolan präglas av en engagerad och positiv personalgrupp samt en fantastisk utemiljö. Här går barn från förskoleklass till år 6.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en förskollärare för undervisning i förskoleklass samt arbete på fritidshemmet under  eftermiddagstid. Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget. En av dina viktigaste uppgifter som pedagog är att stimulera, motivera och utmana varje barn i deras medfödda nyfikenhet i jakten på kunskap och utveckling.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen eller fritidspedagogexamen/lärare med inriktning mot fritidshem eller annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms likvärdig.

Du är

  • en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat
  • lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella intressen och förutsättningar samt har god förmåga att entusiasmera barn till en lustfylld och kreativ verksamhet
  • en person med god samarbetsförmåga och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer pågår löpande under ansökningstiden.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 16 oktober 2016