Personal till fritidshem Brokinds skola

Sista ansökningsdatum: 2017-05-24
Referensnummer: 2017/684
Antal lediga tjänster: 2

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2017-08-07

Kontaktperson:
Susanna Lindell, rektor, 013-205521
Anna-Karin Sävenstrand, biträdande rektor, 013-208932

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker nu ny personal till vårt fritidshem på Brokinds skola Södra skolområdet. 

Tjänsten passar dig som vill arbeta på en mindre skola. Skolan ligger i lugna och trygga miljöer med naturen runt knuten. Här har du fördelen av att vara på en skolor med närhet till både barnen och kollegorna.

På Brokinds skola flyttade vi in i nya fina lokaler i januari som är väl anpassade till dagens moderna skolverksamhet, med IT-klassrum och specialinredda klassrum för musik och slöjd. På skolan går i dagsläget ca 135 barn fördelade på F-6 och vi har ca 15 pedagoger som arbetar i skola och på fritidshemmet. Personalen är organiserade i tre arbetslag, ett mot fritidshemmet och två mot skolan.  

Brokinds skola har tillsammans med Sätra skola gemensam skolledning och strävar mot samma mål och vision, "Där alla elever får vara den man är och ges möjlighet till maximalt lärande". Vi hoppas att just du vill vara med och driva detta arbete tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Som personal på fritidshemmet är du med och arbetar för att fritidshemmets mål och intentioner förverkligas.

Du kommer att ingå i ett arbetslag för fritidshemmet som leds av en arbetslagsledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av att vara med och utveckla fritidshemsverksamheten på Brokind och Sätra skola. Vi ser att du är positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, krav och förutsättningar. Vi vill att du känner dig trygg i din roll och tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.

  • Du är väl insatt i läroplanens mål för fritidshemmet.
  • Du har god samarbetsförmåga med elever, personal och föräldrar.
  • Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer.
  • Du är självgående, strukturerad och ordningsam.
  • Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa.

Det är meriterande om du är fritidspedagog och eller har fritidsledarutbildning. 

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 maj 2017