Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Personlig assistent / Ryds assistans 80 %Sista ansökningsdatum: 2016-10-14
Referensnummer: 115649

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Helena Håkansson, 013-20 60 67

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd söker just nu en personlig assistent till tre brukare med olika funktionshinder boende i stadsdelen Ryd. Arbetet består av att vara dessa behjälplig med träning, omvårdnad, sinnestimulans och vardagligt förekommande sysslor. Arbetstiden är förlagd till dagar/kvällar och varannan helg. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som arbetar tillsammans i verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som personlig assistent arbetar du med en eller flera personer med funktionsnedsättning och stödjer denne med olika delar i hans eller hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna skiftar beroende på vem du arbetar hos. Viktiga egenskaper som personlig assistent är att du är empatisk och lyhörd samt att du har förmåga till att brukarens egna resurser frigörs och utvecklas.

Kvalifikationer

  • Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av omvårdande arbetsuppgifter och vana att utföra hushållsarbete.
  • Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha kännedom om LSS lagstiftningens intentioner om bland annat brukarens självbestämmande och delaktighet.
  • Arbetet kräver att du har viss datorvana.

Har du examen från omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet ses det som en merit.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 oktober 2016