Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Personlig assistent, Gräsgatan 22Sista ansökningsdatum: 2016-08-31
Referensnummer: 110535

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Helena Håkansson, 013-20 60 67

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Gräsgatan 22 är en Servicebostad belägen i Vidingsjö. Servicebostaden har 5 lägenheter som disponeras av brukare med förvärvade hjärnskador, samtliga brukare har beslut om personlig assistans. Servicebostaden tillhandahåller även gemensamsamhetsutrymmen samt personalutrymmen. 

Arbetsbeskrivning

LSS Funktionsstöd söker just nu en personlig assistent till äldre rullstolsburen man. Arbetet består av alla i ett hem förekommande uppgifter samt att vara behjälplig med rehabiliteringsträning, omvårdnad och fritidsaktiviteter. Han har många intressen bla bowling, hockey, bilar, motorcyklar, fiske och han går regelbundet i kyrkan.

Viktiga  egenskaper som personlig assistent är att du är empatisk och lyhörd samt att du har en förmåga att bidra till att hans egna resurser frigörs och utvecklas. Arbetstiderna är förlagda till dag/ och kvällstjänstgöring samt var tredje helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av omvårdande arbetsuppgifter samt vana att utföra hushållarbete. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha kännedom om LSS lagstiftningens intentioner om bland annat brukarens självbestämmande och delaktighet. Arbetet kräver att du har viss datavana.

Har du en examen från omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet så ses detta som en merit.

B-körkort är önskvärt, dock ej något krav, då mannen har egen handikappanpassad buss. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 augusti 2016