Personlig assistent i nattpatrullen

Sista ansökningsdatum: 2017-07-31
Referensnummer: 2017/1190
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: 2017-09-01

Kontaktperson:
Helena Håkansson, 013-20 60 67
Fackliga representanter:
Lina Hulterström, Kommunal, 013-20 56 61

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd inom Leanlink erbjuder på omsorgsnämndens uppdrag verksamheter enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. LSS Funktionsstöd ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Vi har även sjuksköterskor som är inriktade mot kommunens samtliga LSS-boenden. Genom våra cirka 550 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalitet där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor.

Vi söker nu en personlig assistent till vår nattpatrull i city med omnejd.

Arbetsbeskrivning

Arbetstiderna är förlagda till vaken natt. Som personlig assistent i nattpatrullen besöker du ett flertal brukare under natten enligt uppgjort körschema. Du arbetar nära en medarbetare från annan patrull och har både egna ärenden samt assisterar vid dubbelbemanning.

Viktiga egenskaper till denna tjänst är att du är empatisk, lyhörd och har en hög grad av självständighet.

Kvalifikationer

Du som söker ska;

  • ha examen från omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet
  • ha tidigare erfarenheter av omvårdande arbetsuppgifter
  • behärska svenska språket i tal och skrift
  • ha kännedom om LSS lagstiftningens intentioner om bland annat brukarens självbestämmande och delaktighet

För tjänsten krävs också att du har B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 juli 2017