Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Personlig assistent till nattpatrullen


Kontaktperson:
Helena Håkansson, 013-20 60 67
Fackliga representanter:
Anne Habbe - Kommunal, 013-20 69 56

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

LSS Funktionsstöd söker personlig assistent till nattpatrullen. Arbetstiderna är förlagda till vaken natt. Som personlig assistent i nattpatrullen besöker du ett flertal brukare under natten enligt uppgjort körschema. Du arbetar nära en medarbetare från annan patrull och har både egna ärenden samt assisterar vid dubbelbemanning.

Viktiga egenskaper till denna tjänst är att du är empatisk, lyhörd och har en hög grad av självständighet.

Kvalifikationer

Nödvändiga kvalifikationer: Du som söker ska ha tidigare erfarenheter av omvårdande arbetsuppgifter. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha kännedom om LSS lagstiftningens intentioner om bland annat brukarens självbestämmande och delaktighet. B-körkort är ett krav.

Har du examen från omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet så ses det som en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 augusti 2016