Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Personlig assistent tillsvidareanställningSista ansökningsdatum: 2016-08-22
Referensnummer: 109473

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anna Backman, 013-263528

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd söker just nu personlig assistent till en dam som bor i Garnisonsområdet, Linköping. Arbetet består av alla i ett hem förekommande uppgifter samt att vara behjälplig med träning, omvårdnad och fritidsaktiviteter.

Som personlig assistent arbetar du åt en person med funktionsnedsättning och stödjer denne med olika saker i hans eller hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna skiftar beroende på vem du arbetar hos. Viktiga egenskaper som personlig assistent är att du är empatisk och lyhörd. Att arbeta som personlig assistent handlar om att bidra till att brukarens egna resurser frigörs och utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll. Jour ingår i arbetstiden samt helgarbete. Vi söker två personliga assistenter, den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra tjänsten är ett graviditetsvikariat med stor möjlighet till förlängning. 

Kvalifikationer

Nödvändiga kvalifikationer

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av omvårdande arbetsuppgifter och vana att utföra hushållarbete. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha kännedom om LSS lagstiftningens intentioner om bland annat brukarens självbestämmande och delaktighet. Arbetet kräver att du har viss datavana.

Önskvärda kvalifikationer

Har du en examen från omvårdnadsprogammet eller barn och fritidsprogrammet så se det som en merit. B-körkort är önskvärt men inget krav.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 augusti 2016