PlanarkitektSista ansökningsdatum: 2016-09-11
Referensnummer: 110996

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Agneta Bergquist, tf avdelningschef, 013-20 59 48
Frida Sjöblom, planarkitekt, 013-20 64 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Teknik- och samhällsbyggnadskontoret består av fem avdelningar inom samhällsbyggnadsprocessen. Detaljplaneavdelning är en av dem och här arbetar 16 kompetenta och engagerade medarbetare tillsammans. Vi har ett nära samarbete inom både kontoret och hela förvaltningen och har ett processorienterat arbetssätt.

Arbetsbeskrivning

Som planarkitekt hos oss kommer du att jobba med många intressanta stadsutvecklingsprojekt. Linköping utvecklas snabbt och vi har många varierande arbetsuppgifter. Vi arbetar främst med program och detaljplaner för innerstaden, komplement i områden, projekt som binder samman stadsdelar med varandra och projekt i våra pendlingsorter. Du arbetar som planförfattare och projektledare och leder och driver aktivt projekten från idé till färdig plan. Du har många kontaktytor och jobbar nära andra avdelningar, förvaltningar, byggföretag, privata fastighetsägare och politiker och redovisar ärenden i politiska nämnder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för stadsbyggnad, arkitektur och utveckling av staden. Vi vill att du har förmåga att visualisera och gestalta och kan omsätta det i bilder. Vi vill att du är kreativ, drivande och resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt med hög kvalitet i fokus. Givetvis vill vi även att du har god samarbetsförmåga. 

Vi vill att du är högskoleutbildad arkitekt, planeringsarkitekt, eller samhällsplanerare eller motsvarande kompetens som av oss bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper i plan- och bygglagen samt kännedom om miljöbalken. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet av arbete med stadsbyggnadsfrågor samt har erfarenhet av att driva komplexa projekt. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är ett måste.

Urval kan komma att ske fortlöpande.

Samhällsbyggnadsfrågorna återfinns i Linköpings kommun på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är en modern organisation som möjliggör att Linköping utvecklas konkurrenskraftigt, med intressant och berörande stadsbyggnad samt med långsiktig hållbarhet. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar inom olika delar av samhällsbyggnadsprocessen.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 september 2016