Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Planarkitekter till Linköpings kommunSista ansökningsdatum: 2017-04-17
Referensnummer: 142746

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anita Silfver, Tf Avdelningschef, 013-206454

Ansök här!

Som planarkitekt hos oss är du placerad på Plankontorets detaljplaneavdelning tillsammans med ett 20-tal medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som planarkitekt hos oss kommer du att arbeta med många intressanta stadsutvecklingsprojekt. Projekten finns i hela kommunen men främst i staden. Du arbetar som planförfattare och projektledare, du leder och driver aktivt projekten från idé till färdig plan. Du har många kontaktytor och arbetar nära andra avdelningar, förvaltningar, byggföretag, privata fastighetsägare och politiker. I arbetet ingår även att redovisa ärenden i politiska nämnder. Beroende på dina tidigare erfarenheter, kan det finnas möjlighet att inom tjänsten även arbeta specialiserat. Exempel kan vara större komplexa stadsbyggnadsprojekt, innerstadsprojekt, ta fram 3D-modeller och 3D-analyser.

Kvalifikationer

Vi vill att du är högskoleutbildad arkitekt eller planeringsarkitekt. Du har goda kunskaper i plan- och bygglagen. Erfarenhet av detaljplanering är meriterande. Har du arbetat med projektering av flerbostadshus och kontor (innerstad), komplexa stadsbyggnadsprojekt eller 3D modeller eller analyser ser vi det som särskilt meritande. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som har ett stort intresse för stadsbyggnad, arkitektur och stadsutveckling. Vi vill att du har förmåga att visualisera och gestalta och kan omsätta det i bilder. Du är kreativ, drivande och resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt med hög kvalitet i fokus. Du har förmåga att samarbeta och ge god service.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 april 2017