Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

ProjektledareSista ansökningsdatum: 2016-12-01
Referensnummer: 120448

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Catarina Thuning, 013-20 63 65

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linköping är en innovativ och framåtsträvande kommun och just nu står inför stora spännande utmaningar inom områdena samhällsbyggnad och stadsplanering. Projektledartjänsten ingår i avdelningen kommunikation och samhällsutveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en projektledare till ett uppdrag som består av två delar. Den ena delen innebär att bygga upp en plattform och ta fram en väl fungerande struktur för studiebesök till Linköpings kommun. Den andra delen innebär operativ samordning av aktiviteter för att visa upp allt som händer i Linköping i samband med bo- och samhällsexpot Vallastaden 2017. Tjänsten är organiserad inom Avdelningen för kommunikation och samhällsutveckling.

Omfattning: Visstidsanställning 100% med tillträde snarast och till och med 2017-12-31.

Linköpings kommun vill på ett välkomnande och inkluderande sätt ta emot olika typer av besökare, både nationella och internationella. Vi behöver därför en projektledare som kan bygga upp en kommunövergripande modell för besöksmottagning med stöd av digitala verktyg.

Den andra delen av tjänsten innebär att operativt samordna olika aktiviteter och utställningar för att visa upp allt som händer i Linköping före, under och efter bo- och samhällsexpot Vallastaden 2017. Vi vill berätta om hur vi utvecklar staden och visa olika innovativa lösningar för att skapa en sammanhållen och hållbar kommun.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
  • Erfarenhet av arbete med stora mässor och evenemang inom besöksnäring och näringsliv.
  • Mycket god kunskap och erfarenhet av marknadsföring och kommunikation via digitala media.
  • God kunskap i relevanta programvaror som MS Office och Episerver. Det är dessutom önskvärt att du har kunskaper om presentationsverktyg som powerpoint och prezi.
  • Du är kreativ, flexibel, noggrann och engagerad. Det är dessutom viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan entusiasmera dina projektmedarbetare!
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 december 2016