Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Projektledare arrangemangSista ansökningsdatum: 2017-03-05
Referensnummer: 135830

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Mårten Hafström / kulturutvecklingschef, 013-26 27 07

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kultur- och fritidskontoret är ett strategiskt utvecklingskontor som genomsyras av ledorden Puls och Passion. Kontoret utvecklar och analyserar kultur- och fritidsverksamheten i Linköpings kommun genom att arbeta långsiktigt för att uppfylla kultur- och fritidsnämndens vision ”Kultur och fritid för alla 365 dagar om året”.

Drivs du av Puls och Passion? Då kanske du är vår nya medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som projektledare inom arrangemang, där din roll främst blir att koordinera och genomföra arrangemang inom ramen för kultur- och fritidskontorets uppdrag.

Du deltar aktivt från projektering till genomförande av arrangemang tillsammans med övrig personal inom kultur- och fritidsförvaltningen. Som projektledare arbetar du till stor del med frihet under eget ansvar, du har även möjlighet att till viss del vara med och utforma innehållet i tjänsten. Dina ansvarsområden innefattar sommarverksamhet, kulturarrangemang, ungdomsarrangemang samt förekommande invigningar. Ett av dina uppdrag är att initiera en kulturfestival.

Kvalifikationer

Du gillar utmaningar och är lösningsfokuserad, handlingskraftig och målinriktad. Som person är du idérik, kreativ och kommunikativ med en förmåga att driva och genomföra idéer. Du är lyhörd, serviceinriktad och följer den utveckling som sker inom kultur- och fritidsområdet, både nationellt och internationellt.

Vi ser gärna att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom offentlig och politiskt styrd verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Du har relevant högskoleutbildning/högre utbildning inom området, dokumenterad erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra kulturarrangemang. Även erfarenhet av budgetering, marknadsföring, avtalsskrivningar. Vi ser även att du har en god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Du innehar B-körkort.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 mars 2017