Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Psykolog till Konsultativt stödSista ansökningsdatum: 2016-10-06
Referensnummer: 114510

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Maria Esbjörnsson, 013-294838

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Konsultativt stöd är ett  tvärprofessionellt team bestående av arbetsterapeuter, logopeder, lärare, psykologer och specialpedagoger som arbetar med främst handledning och utbildning till alla kommunala och fristående förskolor, skolor och grundsärskolor i Linköpings Kommun. Konsultativt Stöd ska fungera som komplement till de barn- och elevhälsoteam som finns i verksamheten, och arbetar på uppdrag av förskolechef eller rektor. Syftet med våra insatser är att barn och ungdomar i Linköpings Kommun ska må bra i sin verksamhet och att våra elever ska nå en ökad måluppfyllelse

Arbetsbeskrivning

Som psykolog i Konsultativt Stöd arbetar du med konsultation/handledning, utbildningsinsatser, föreläsningar, workshops och nätverk för personal inom förskola, skola och grundsärskola. Vanliga arbetsområden är det neuropsykiatriska spektrumet, intellektuell funktionsnedsättning, generella inlärningssvårigheter, språk och kommunikation, psykisk ohälsa, särbegåvning, traumamedveten omsorg och chefsstöd. Du arbetar på individ-, grupp- och organisationsnivå, både tillsammans med kollegor från Konsultativt Stöd och enskilt. I tjänsten ingår även internt utvecklingsarbete samt deltagande i kommunens Psykologgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Du får gärna ha en vidareutbildning i konsultativt arbete eller neuropsykologiska frågeställningar.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 oktober 2016