Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Rekrytare/bokare till bemanningsgruppenSista ansökningsdatum: 2016-09-14
Referensnummer: 111797

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Anna Jonson, Gruppchef, 013-26 32 47

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Utbildningsförvaltningens Bemanningsgrupp har i uppdrag att bemanna korttidsvikariat inom skola, förskola och fritidshem. Syftet med gruppen är bl.a. att ha en ingång i kommunen för all

vikarierekrytering, få en rationell och effektiv hantering av bemanningsärenden och säkerställa kompetensen för korttidsvikarierna. Organisatoriskt lyder vikarieförmedlingen under Barn och ungdomsavdelningen.

I enheten arbetar idag 2 rekryterare/bokare, 2 administratörer/bokare och 1 HR-konsult. Gruppen leds av en Gruppchef.

Bemanningsgruppen söker nu en rekryterare med projektanställning till och med 31 mars 2017! 

Arbetsbeskrivning

Rekryterarens grundläggande uppdrag är att öka antalet korttidsvikarier inom förskola och skola till Bemanningsgruppen. Fokus i detta uppdrag kommer ligga på 1:a urvalet i rekryteringsprocessen där du framförallt kommer arbeta med CV-gallring, telefonintervjuer, boka intervjutider till övriga rekryterare i gruppen samt att arbeta med referenstagning. 

Bemanningsgruppen har en väl upparbetad rekryteringsprocess och ett professionellt administrativt stödsystem för vikariehantering.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med högt tempo där du kommer få viktigt roll i Bemanningsgruppens rekryteringsteam!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller bemanning.

Som person är du

  • Flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter
  • Målinriktad och drivs av en vilja att komma framåt och nå resultat
  • Social säkerhet där du vågar stå för det som är sagt och vågar säga ifrån.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 september 2016