Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Resurs till Allergiförskolan


Kontaktperson:
Ann-Catrine Östberg, 013-206155

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Allergiförskolan bedriver en specialverksamhet för barn med allergier samt för barn som av andra anledningar är infektionskänsliga och därför behöver vistas i en mindre barngrupp. Du som personal måste vara djur- och rökfri.

Arbetsbeskrivning

Resurs till funktionshindrat barn med stort stödbehov.

Kvalifikationer

Förskollärare/Barnskötare eller likvärdig utbildning med inriktning mot vård och omsorg.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Har ett genuint intresse för att arbeta med barn i behov av särskilda behov.
  • Har stort tålamod, samt är stabil och trygg i sig själv.
  • Har förmåga att se barns individuella behov och förutsättningar.
  • Har ett positivt förhållningssätt.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 oktober 2016