Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Resurs/barnskötare i fritidshem till Harvestadsskolan


Kontaktperson:
Jenny Linde, rektor, 013-208894
Fackliga representanter:
Joakim Ekman, kommunal, 013-207342

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vi söker nu en extra resurs för placering i både skola och fritidshemmet.

Vill du vara med och bygga nytt, då är Harvestadsskolan platsen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som resurspedagog på Harvestadsskolan är du tryggheten, stöttningen, uppmuntraren och utmanaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever växa och utvecklas. Du trivs med att vara stöd för enskilt barn eller i en grupp samtidigt som du värdesätter den kreativa och lärorika tiden i fritidshemmet. Du brinner för att synliggöra lärandet i fritidshemmet och för att hitta kreativa vägar för detta. Du ser möjligheterna för pedagogiskt arbete med Ipad och datorer. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att lära och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller resurspedagogutbildning och dokumenterad erfarenhet av rollen som resurs i både skola och fritidshemmet. Du är ansvarstagande, lyhörd och ser till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med barn och föräldrar. Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för eleven och för dig själv. Har du dessutom erfarenhet av rastverksamhet och utomhuspedagogik är detta meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 september 2016