Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Resurs/barnskötare till HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2017-05-24
Referensnummer: 148424

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Linde, 013-208894

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vi söker nu en barnskötare för placering i både skola och fritidshemmet.  

Vill du vara med och bygga nytt, då är Harvestadsskolan platsen för dig! 

Arbetsbeskrivning

Som pedagog på Harvestadsskolan är du tryggheten, stödet och uppmuntraren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever växa och utvecklas. Du trivs med att vara stöd för ett enskilt barn eller i en mindre grupp samtidigt som du värdesätter den kreativa och lärorika tiden i fritidshemmet. Du ser möjligheterna för pedagogiskt arbete med iPad och datorer. 

Kvalifikationer

  • Barnskötarutbildning eller resurspedagogutbildning och dokumenterad erfarenhet av rollen som resurs i både skola och fritidshemmet.
  • Du är ansvarstagande, lyhörd och ser till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med barn och föräldrar.
  • Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för eleven och för dig själv.
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 maj 2017