Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Sakkunnig gymnasie- och vuxenutbildningSista ansökningsdatum: 2016-10-18
Referensnummer: 116097

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Ridne, skolchef gymnasie-och vuxenutbildningen, 013-26 32 39

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Avdelningen för gymnasie- och vuxenutbildning är en del av utbildningsförvaltningen och arbetar mot bildningsnämnden. Avdelningen söker nu en sakkunnig.

Arbetsbeskrivning

Din huvuduppgift blir att arbeta med utveckling och kvalitetsfrågor såsom uppföljning och utvärdering inom ansvarsområdet. Vidare bereder du gymnasie- och vuxenutbildningsärenden till nämnd. Du stödjer gymnasie- och vuxenutbildningen genom analyser och omvärldsbevakning i utvecklings- och kvalitetsfrågor. I ditt arbete ingår även övergripande förvaltningsfrågor som exempelvis arbete med budget, utredningar och statistik. Du har ett nära samarbete med skolchef, enhetscheferna för gymnasieskolorna samt rektorer och biträdande rektorer och chefer för vuxenutbildningen.  

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation på förvaltningsnivå. Du ska ha god kännedom om kommunal förvaltning.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är drivande, analytisk och strukturerad. Du är en trygg person med ett professionellt bemötande som har lätt för att kommunicera och samarbeta med både politiker, tjänstemän och andra aktörer och myndigheter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift främst på svenska men även på engelska i förekommande fall

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 oktober 2016