Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Sakkunnig till Avdelningen för gymnasie- och vuxenutbildningSista ansökningsdatum: 2016-07-08
Referensnummer: 106902

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Margaretha Edvardsson, sakkunnig, 013-206391
Anne Enström, personalchef, 013-205604

Ansök här!

Om arbetsplatsen 

Avdelningen för gymnasie- och vuxenutbildning är den del av utbildningsförvaltningen och arbetar mot bildningsnämnden. Avdelningen söker nu en sakkunnig.

Arbetsbeskrivning

Din huvuduppgift blir att arbeta med utveckling och kvalitetsfrågor såsom uppföljning och utvärdering inom ansvarsområdet. Vidare bereder du gymnasie- och vuxenutbildningsärenden till nämnd. Du stödjer gymnasie- och vuxenutbildningen genom analyser och omvärldsbevakning i utvecklings- och kvalitetsfrågor. I ditt arbete ingår även övergripande förvaltningsfrågor som exempelvis arbete med budget, utredningar och statistik. Du har ett nära samarbete med skolchef, enhetscheferna för gymnasieskolorna samt rektorer och biträdande rektorer och chefer för vuxenutbildningen. 

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning samt flera års erfarenhet från gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation på förvaltningsnivå samt erfarenhet av att arbeta med övergripande projekt för gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Du ska ha god kännedom om kommunal förvaltning.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är drivande, analytisk och strukturerad. Du är en trygg person med ett professionellt bemötande som har lätt för att kommunicera och samarbeta med både politiker, tjänstemän och andra aktörer och myndigheter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift främst på svenska men även på engelska i förekommande fall.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 8 juli 2016