Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Sjuksköterska sökes till LSS FunktionsstödSista ansökningsdatum: 2016-09-04
Referensnummer: 109608

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lise-Lotte Ardell Affärsområdeschef, 013-207897
Anna Hedenborg Gruppledare/Sjuksköterska, 013-206289

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arbetet innebär att du arbetar i team med övriga 6 sjuksköterskor i området och ansvarar för hälso- och sjukvårdande insatser i LSS Funktionsstöds gruppbostäder för personer med psykiska funktionshinder. LSS-sjuksköterskorna har även ansvar för korttidshemmen i kommunen för barn och vuxna med psykisk funktionshinder. 

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår, förutom sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska, handledning och information till vårdpersonal. Arbetet utförs på konsultbasis och innebär ett nära samarbete med medarbetarna på de olika boendena samt samverkan med olika externa aktörer vilket ställer krav på självständighet,god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Sökande skall helst ha erfarenhet av arbete med personer med psykiska och/eller fysiska funktionshinder. Meriterande är specialistutbildning till distriktsjuksköterska eller inom psykiatri. Vi lägger stor vikt vid förmågan till självständighet, flexibilitet samt samarbets- och den pedagogiska förmågan. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi förutsätter att du medverkar till ett positivt arbetsklimat.  Körkort är ett krav. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 september 2016