Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Sjuksköterska till Leanlink, Råd & StödSista ansökningsdatum: 2017-07-31
Referensnummer: 154971

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Martin Eklund, 013-26 37 79

Ansök här!

Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla Råd & Stöds psykiatriska sjukvårdsteam? 

Om arbetsplatsen 

Råd & Stöd - som är en del av Leanlink - ger bland annat stöd och service till personer med psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

Leanlink, Råd och Stöd har avtal med Omsorgsnämnden att utföra psykiatrisk hemsjukvård. I januari 2014 övergick ansvaret för hemsjukvård i ordinärt boende till kommunerna i Östergötland. Utöver detta har Leanlink Råd och Stöd flera psykiatriboenden där det ingår HSL-ansvar för boenden.

Vi söker dig, sjuksköterska som vill delta i vårt fortsatta arbete med att samordna och utveckla HSL-insatserna både inom hemsjukvård och på våra psykiatriboenden. Du kommer att delta i ett nätverk som arbetar med HSL-frågor inom Råd & Stöds Socialpsykiatri. 

Vi utökar nu vårt HSL-team med ansvar för hela socialpsykiatrin, i nuläget ca 140 patienter. I teamet ingår gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, specialistundersköterska och dietist. Vi erbjuder god introduktion med mentorskap samt möjligheter till kompetensutveckling. 

Kvällar och helger tar vår jourorganisation vid för både ordinärt och särskilt boende. Detta innebär att arbetstiden är förlagd dagtid.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser, samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt, men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

Konkret innebär det att du har en nära samverkan med Regionens specialistpsykiatri och vårdcentraler. En annan viktig samverkanspartner är Socialkontoret i Linköpings kommun.

Du ska;

  • representera Råd & Stöd i vårdplaneringar.
  • initiera och förmedla läkarkontakter.
  • dokumentera enligt HSL.
  • finnas som konsultstöd i HSL-frågor för medarbetare på boenden.
I arbetsuppgifterna ingår också läkemedelshantering, stödjande och motiverande samtal, provtagningar samt delegering av hälso-och sjukvårdsinsatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Har du erfarenhet från ett eller flera av dessa områden är det meriterande:

  • hemsjukvård
  • primärvård
  • psykiatri
  • missbruk/beroende

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta patienters olikheter. Du bör ha ett stort intresse av att arbeta med utvecklingsfrågor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du anger löneanspråk i ansökan.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 juli 2017