Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Sjuksköterskor för semestervikariat till LeanlinkSista ansökningsdatum: 2016-08-31
Referensnummer: 84109

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden. I januari 2014 övergick ansvaret för hemsjukvård i ordinärt boende till kommunerna i Östergötland. Kommunsjukvården har då fått ett stort uppdrag både avseende somatisk vård och rehabilitering.

Vi söker nu semestervikarier både till hemsjukvården, servicehus och till särskilt boende för äldre. Kvällar och helger har vi en gemensam jourorganisation.

Vi söker dig som vill arbeta dag men även dig som vill arbeta natt.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för våra äldre. Konkret innebär det att du arbetar utifrån en värdegrund som vilar på en humanistisk människosyn, visa omsorg om och respekt för patientens autonomi, integritet och värdighet, tillvarata patientens och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter, visa öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar, utifrån patientens och/eller närståendes önskemål och behov föra deras talan, tillvarata arbetslagets och andras kunskaper/erfarenheter samt genom teamsamverkan bidra till en helhetssyn om patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska.

Har du erfarenhet från ett eller flera av dessa områden är det meriterande:

  • hemsjukvård
  • primärvård
  • äldreomsorg
  • geriatrik
  • demensvård

Vi söker även dig som våren 2016 går termin 5 på sjuksköterskeprogrammet för semestervikariat i en sjuksköterskegrupp. Vi kan erbjuda ett varierat arbete som specialistundersköterska där du får praktiska erfarenheter.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

För nattjänsterna är det meriterande med erfarenhet av nattarbete.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt.

Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 augusti 2016