Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Sjuksköterskor till Leanlink hemsjukvårdSista ansökningsdatum: 2017-06-15
Referensnummer: 126675

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden. I januari 2014 övergick ansvaret för hemsjukvård i ordinärt boende till kommunerna i Östergötland. Kommunsjukvården har fått ett stort uppdrag både avseende somatisk vård och rehabilitering. Kvällar och helger har vi en gemensam jourorganisation för både ordinärt och särskilt boende.

Vi söker nu dig som vill axla detta spännande uppdrag och som vill arbeta i något av våra hemsjukvårdsområden. Vi söker medarbetare både till tätort och glesbygd.

Tjänsterna omfattar 100% men kan justeras efter önskemål.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär samverkan med flera aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du arbetar i team med specialistundersköterskor som har en utökad delegering. Som sjuksköterska hos oss arbetar du för att patienterna ska få en bättre vardag och säker hälso- och sjukvård, vilket innebär att du arbetar utifrån en värdegrund som vilar på en humanistisk människosyn, visa omsorg om och respekt för patientens autonomi, integritet och värdighet, tillvarata patientens och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter, visa öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar, utifrån patientens och/eller närståendes önskemål och behov föra deras talan, tillvarata arbetslagets och andras kunskaper/erfarenheter samt genom teamsamverkan bidra till en helhetssyn om patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska.

Har du erfarenhet från ett eller flera av dessa områden är det meriterande:

  • hemsjukvård
  • primärvård
  • äldreomsorg
  • geriatrik
  • demensvård

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 16 juni 2017