Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Idrottslärare SkäggetorpsskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-05
Referensnummer: 109416

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Kajsa Andersson, 072-5289545

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Är du en engagerad och duktig idrottslärare?

Möt positiva och leende barn i rörelse tillsammans med mig och resten av idrottslärarna på Skäggetorpsskolan. Här arbetar vi ihop med både parallellklasser och planering av undervisning för att hela tiden ha ett bollplank och aldrig behöva känna sig ensam. Detta underlättar både vid lektioner och vid bedömningen av den enskilda eleven. Vi försöker tillsammans att hela tiden utveckla undervisningen och integrera digitala hjälpmedel för att underlätta elevens kunskapsutveckling samt validera bedömningen av eleven.

Arbetsbeskrivning

Vi har en väl utarbetad årsplanering med tydliga progressionssteg mellan årskurserna för att nå en så hög måluppfyllelse genom hela åk 6-9. Skolan har en tydlig och stödjande ledning som ser idrottsämnet som en viktig del i elevernas skolgång och utveckling.

Vill du utveckla och utvecklas i arbetet med ämnet idrott och hälsa? Tveka inte att söka!

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i idrott och hälsa. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 augusti 2016